Spørsmål og svar

Hva betyr sertifisert Organisk?

Alle Moana Skincare produkter er sertifisert Organiske under AsureQuality Organic Standard, som er den newzealandske regjeringens leverandør av slik sertifisering. For deg som forbruker betyr dette at du være trygg på at Moana Skincares ingredienser og produkter, som både dyrkes og produseres på New Zealand, er helt frie for syntetiske midler (ingen plantevernmidler eller kunstgjødsel), og er produsert under et av de strengeste miljøvernregimene i verden.

Tester dere på dyr?

Ingen Moana Skincare produkter er testet på dyr. Vi benytter godkjente alternativer til dyretesting for å sikre at produktene er sikre for sluttbruker.

Kan jeg bruke sminke etter å ha påført produktene?

Du kan fint benytte sminke etter å ha påført Moana Skincare produkter.

Jeg får ofte tørr hud om vinteren, hva anbefaler dere?

Moana hudpleierutine for tørr hud inneholder:

Moana make-up remover

Moana toner

Moana serum

Moana renewal day cream

Slik bruker du produktene:

RENS: Påfør to dråper med Moana Make-up Remover på nyvasket hud. Masser den forsiktig inn I huden med sirkulære bevegelser. Vask av overflødig produkt med et varmt og fuktig håndkle.

INFUSE: Spray Moana Toner i håndflaten og klapp den forsiktig inn i huden på ansikt, hals og dekolletasje til Toneren er absorbert.

BOOST: Påfør et par dråper Moana Serum til huden ved å forsiktig klappe det inn i huden rundt øynene, halsen og dekolletasje med fingertuppene.

HYDRER: Masser inn Moana Renewal Day Cream med sirkulære bevegelser I ansiktet til den er helt absorbert. Huden holdes hydrert og du er klar for å møte dagen.

Kolleksjonen er ideell for tørr og solskadet hud med mangel på glød, da den tilfører fuktighet og næring i dybden og liver opp huden din.

Jeg sliter med fet hud, hva kan jeg gjøre?

Moanas hudpleierutine for fet hud hjelper med å normalisere talgproduksjonen og oppnå en renere, mattere og jevnere hud.

Moana hudpleierutine for fet hud inneholder:

Moana cleansing milk

Moana gentle exfoliator

Moana toner

Moana serum

Moana moisturizer

Slik bruker du produktene:

RENS: Vask ansiktet et varmt fuktig håndkle. Bruk fingertuppene og masser inn to dråper Moana Cleansing Milk i ansiktet med sirkulære bevegelser. Vask bort oveflødig produktmed en fuktig, varmt håndkle.

EKSFOLIER: Moana Gentle Exfoliator benytttes en til to ganger i uken. Påfør to ertestore dråper til ansikt, hals og dekolletasje med sirkulære bevegelser. La virke I et minutt før du vasker det bort med varmt vann.

BEROLIG: Spray Moana Toner på ansikt, hals og dekolletasje fra litt avstand. Påfør deretter et par dråper Moana Serum som klappes forsiktig inn i huden med fingertuppene.

HYDRER: Masser inn Moana Renewal Day Cream med sirkulære bevegelser i ansiktet til den er helt absorbert. Huden holdes hydrert og du er klar for å møte dagen.

Har du spørsmål rundt hudpleie eller noen av våre kolleksjoner? Trykk på messenger-ikonet nede i høyre hjørne og send oss en melding!

Lagt til Totalsum