Hudelskende teknologi

 

I løpet av de siste fem årene er det gjort flere banebrytende funn innenfor kosmetisk forskning. Ett av dem går ut på å innlemme komplette DNA-tråder fra botaniske ingredienser i kosmetikkformler for å forsterke formelens evne til å penetrere hudbarrieren. 

 Det er kjent at hudpleieprodukter som inneholder mindre enn 40 % aktive ingredienser, har liten effekt.

Hvorfor?

Når hudpleieformler inneholder vann, fordamper vannet fra hudoverflaten nesten umiddelbart etter påføring. Når vannet forsvinner, blir mesteparten av de resterende ingrediensene liggende på hudoverflaten uten noen gang å penetrere hudbarrieren. For å kunne «dytte» de aktive ingrediensene inn i huden er de fleste produktene på markedet avhengige av syntetiske «leveringssystemer», for eksempel polymerer, nanopartikler, liposomer og mikrosfærer. Dette tvinger forbrukerne til å godta syntetiske ingredienser for å få effekten de er ute etter.

På den annen side er det mange naturlige produkter med lav ytelse på markedet, som verken leverer det de lover eller det som er forventet av dem i den profesjonelle anti-age-industrien.

Vi i Moana har tatt utfordringen, og gjennom forskning og utviklingsarbeid har vi nå fått et gjennombrudd på feltet med produkter som er både effektive, hudvennlige og økologiske. 

Et nett av naturlige sukkerarter

I likhet med andre produkter, avhenger Moana-produktene av et effektivt leveringssystem som gjør at virkestoffene kan penetrere hudbarrieren. Men til forskjell fra de fleste andre produkter, består Moanas leveringssystem av naturlige sukkerarter, eller marine glykaner, avledet fra opprinnelige newzealandske rødalger.

Som et fint fiskenett tiltrekker og «fanger» disse sukkerartene virkningsfulle oljer og aktive ekstrakter. Denne sammensmeltningen omdanner milde, naturlige ingredienser til kraftige virkemidler for å bekjempe synlige tegn på aldring og tap av fuktighet.

De bioaktive og svært effektive produktene våre er den ultimate sammenkoblingen av natur, tradisjon og det seneste innen hudpleievitenskapen.

Lagt til Totalsum