Gjenoppfinner hudpleie

Moana Skincare er skapt ut ifra en visjon om å oppdage og utvikle en helt naturlig hudpleielinje med unike fordeler for huden.

Det vakre landet New Zealand, med sin uberørte natur både på land og i havet, ble tidlig utgangspunktet og inspirasjonen for arbeidet vårt mot dette målet. Intensiv research om New Zealands historie ledet oss til oppdagelsen av rongoā, maorienes tradisjonelle medisin. Tradisjonelt omfatter rongoā behandling av både ånden og kroppen, og den gamle disiplinen er sentrert rundt New Zealands sjeldne botaniske og marine ekstrakter.

Et typisk kosmetisk produkt består av en blanding av olje- og vannoppløselige ingredienser. For å blande olje og vann må produsenten bruke bestemte ingredienser som emulgatorer, modifikasjonsmidler for viskositet osv. I tradisjonell kosmetikk er det dessuten vanlig med svært lave nivåer av aktive ingredienser. Moana Skincare gjenoppfinner hudpleien ved å bruke naturlige ingredienser «som de er», noe som skaper en frisk, ren og aktiv hudpleielinje. For å kunne tilby deg en hudpleieserie med en optimal pleiende og kosmetisk effekt, inneholder alle produktene våre mellom 70 og 95 % aktive ingredienser. Dette oppnår vi ved å erstatte vannet som brukes i tradisjonell kosmetikk, med vårt unike rødalgeekstrakt Glycoplus®. Glycoplus® er selve ryggraden i Moana Skincare og gjør at vi kan stabilisere produktene våre uten bruk av syntetiske ingredienser og uten å hindre rask frigjøring av aktive ingredienser til huden din.

En klinisk studie viser at Moana Skincare har en enestående evne til å tilføre huden fuktighet. Under studien ble det brukt en kombinasjon av Instant lifting mask, Serum og Renewal day cream brukt to ganger om dagen i 14 dager. Allerede etter første gangs bruk ble det observert en betydelig effekt på hudens fuktighetsnivå. Og enda mer imponerende: Etter siste påføring ble det observert en vedvarende effekt på fuktighetsnivået i opptil 60 timer – en effekt som er 8–10 ganger større enn for tradisjonelle hudpleieprodukter.

Med Moana Skincare kan du forbedre huden din helt naturlig uten de syntetiske midlene vi finner i tradisjonell kosmetikk. Med Moana Skincare Pure Drop of Youth slår vi et slag for både huden din og miljøet.

Moana Skincare er helt unik! En miljøvennlig hudpleieserie som er opptatt av både huden og naturen.

Lagt til Totalsum