Edle planter

New Zealand – eller Aotearoa, som er maorienes navn på landet – er et land og en øygruppe med strålende solskinn, uberørte kystlinjer, grønne regnskoger og snødekte fjelltopper. Det er også et land hvor tradisjon, natur og teknologi spiller en like viktig rolle. På grunn av den isolerte beliggenheten har landet bevart et sjeldent og dyrebart planteliv både i havet og på land, noe som er grunnlaget for utviklingen av Moana. Det er med stor glede at vi nå kan introdusere produktene våre for deg!

Kowhai-ekstrakt

Kōwhai er et av de mest kjente trærne som har sin opprinnelse i New Zealand. Bladene fra dette treet er lenge benyttet i folkemedisinen for de rensende og lindrende egenskapene.

Harakeke - newzealandsk lin  

En av ingrediensene i hudpleieproduktene våre er ekstrakt fra «harakeke», eller newzealandsk lin, som har vist seg å overgå egenskapene til den bedre kjente aloe vera-planten. Nylige studier viser også at newzealandsk lin inneholder høye konsentrasjoner av oljesyre, palmitinsyre, linolsyre og stearinsyre i tillegg til mindre doser av triasylglyseroler, fytosteroler og antioksidanter. Fytosteroler er kjent for å virke lindrende på huden, og staudens fettsyrer skal virke positivt på hudens helse.

Maoriene har høstet den dyrebare harakeke-stauden i flere tiår – som også spiller en symbolsk rolle for dem, med at hvert av lagene i den viftelignende formen representerer et livsstadium eller en familierolle: spedbarnstid, barndom, foreldre og besteforeldre.

Kawakawa-olje og kawakawa-ekstrakt

Ekstrakter fra det lille treet kawakawa, eller «skogens apotek» som det også har blitt kalt, har tradisjonelt blitt brukt som salve mot ulike hudtilstander. Til hudpleieproduktene våre valgte vi ekstrakter fra dette treet på grunn av dets sterke lindrende egenskaper.

Manuka-honning

Manuka-honning er en ingrediens med mange interessante egenskaper. Tradisjonelt har den blitt brukt til alt fra søtningsmiddel til et middel for å forhindre innføring av bakterier i ulike formler. Nå sørger vi for at også evnen den har til å motvirke tegn på aldring, blir utnyttet.

Mamaku-bregne 

Mamaku er navnet på en gigantisk svart bregne som kun finnes på New Zealand. Den utrolige bregnen beskytter hele den opprinnelige skogen mot vanntap.

Mamaku-ekstrakt har tradisjonelt blitt brukt som salve og er svært effektiv for å lindre og gi fuktighet til huden. I riktig kombinasjon stimulerer den også cellefornyelsen og bidrar til en sunnere hud.  

Newzealandske planteoljer

Moana Skincare bruker oljer fra planter, frukt og trær fra New Zealand. Landets vulkanske jord og helt spesielle natur legger grunnlaget for Moana-produktenes unike egenskaper.

Tilskuddet av kaldpressede oljer fra for eksempel kawakawa, kiwi, avokado, hamp og oliven sikrer raskt opptak av de viktige næringsstoffene og bidrar til å bekjempe tidlige tegn på aldring. 

Lagt til Totalsum