Supermat for huden din

Produktene i Moana hudpleie inneholder opptil 95 % aktive ingredienser. Disse har blitt nøye utvalgt og sammensatt for et høyest mulig nivå av aminosyrer, mineraler og vitaminer, som bidrar til å gjøre huden ung, smidig og strålende.

Moanas rødalgeekstrakt er en revolusjon innen hudpleie. Vår egen unike ingrediens spiller en helt sentral rolle i de fleste produktene våre og går under navnet Glycoplus®.

Tradisjonelt fremstilles hudpleieprodukter ved å blande olje- og vannoppløselige ingredienser til en emulsjon og deretter legge til lave prosenter av aktive ingredienser. Denne prosessen gir produkter som vi mener gir svake kosmetiske fordeler, siden de først og fremst består av basiskrem som ikke inneholder noen aktive ingredienser. Til tross for at også disse produktene har blitt introdusert for nye teknologier, er vår oppfatning at basekremene legger seg utenpå huden, noe som gjør det vanskelig for det lave nivået av aktive ingredienser å penetrere hudbarrierene og ha noen effekt.
Moana Skincare har snudd opp ned på denne prosessen. Produktene våre inneholder Glycoplus®, en unik aktiv ingrediens fra rødalger, i tillegg til ekstrakter fra flere andre planter som har sin opprinnelse fra New Zealand. Sammenlagt tilfører de både glykaner, vitaminer, mineraler og antioksidanter og er med andre ord supermat for huden din.
Moana er en organisk hudpleieserie med aktive ingredienser fra unike, opprinnelige marine og botaniske vekster som har en bevist effekt på huden din. 

En klinisk studie viser at Moana Skincare har en enestående evne til å tilføre huden fuktighet. Under studien ble det brukt en kombinasjon av Instant lifting mask, Serum og Renewal day cream to ganger om dagen i 14 dager. Allerede etter første påføring kunne man se en forbedring i fuktighetsnivået. Og enda mer imponerende: Etter siste påføring ble det observert en vedvarende effekt på fuktighetsnivået i opptil 60 timer – en effekt som er 8–10 ganger større enn for tradisjonelle hudpleieprodukter.

Lagt til Totalsum