Bioaktiv hudpleie kontra kosmetisk hudpleie

Kosmetikkforskere har i løpet av de siste årene gjort utrolige funn innenfor glykobiologi og biokjemi. De har blant annet funnet at hudpleieprodukter må inneholde minst 40 % aktive ingredienser for å ha en effekt.

I løpet av de siste fem årene har forskere gjort banebrytende funn innen kosmetikk. Et av disse funnene er at ved å innlemme komplette DNA-tråder fra botaniske ingredienser – et konsept kjent som bioaktivitet – kan et ellers dødt kosmetisk element ha medisinske eller gjenopprettende egenskaper på huden. I kosmetikkbransjen kaller vi disse produktene for kosmesøytiske produkter.
Kosmesøytiske hudpleieprodukter er svært bioaktive formler som har økt absorpsjonsevne på grunn av vitenskapelige forbedringer. Moanas kosmesøytiske serie er den ideelle sammensmeltningen av det naturlige, tradisjonelle og teknologiske.
Innen hudpleie regnes produkter med under 40 % bioaktive ingredienser som inaktive og rent kosmetiske. De ligger på utsiden av huden din uten at de klarer å penetrere hudbarrieren, nesten som maling på en vegg. 

Naturens mest eksklusive bioaktive ingredienser

Gjennom historien har de opprinnelig newzealandske plantene overlevd drastiske klimaforandringer. Hvordan de har klart det, er en vitenskapelig gåte, ettersom noen av disse plantene går lenger tilbake enn dinosaurene og DNA-et deres har vært uforandret i millioner av år. Over 80 % av New Zealands plantearter er opprinnelig newzealandske, noe som gjør floraen i dette landet helt spesiell. 

Den newzealandske urbefolkningen, maoriene, praktiserer fortsatt den tradisjonelle folkemedisinen rongoā, som er bygget opp rundt de legende egenskapene til noen av landets mest virkningsfulle opprinnelige planter. Det er med utspring i denne kunnskapen om botaniske og marine planter og vekster at Moana har blitt til.

Lagt til Totalsum