Vår opprinnelse

New Zealand – eller Aotearoa som er maorienes navn på landet – er et land og en øygruppe med strålende solskinn, blide mennesker, uberørte kystlinjer, grønne regnskoger og snødekte fjelltopper. Det er også et land hvor tradisjon og natur går hånd i hånd. På grunn av den isolerte plasseringen, har landet bevart et sjeldent og dyrebart planteliv, både i havet og på land. Dette har Moana benyttet til å utvikle unike produkter som vi nå har gleden av å tilby deg.

Den sertifiserte organiske hudpleieserien vår er laget av førsteklasses ingredienser fra vekster som har sin opprinnelse i New Zealand. Vår mest dyrebare ekstrakt, Glycoplus®, utvinnes fra rødalger, som er rike på glykaner, antioksidanter, naturlige peptider, vitaminer og mineraler. Glycoplus® er kjernen i hele produktsortimentet vårt.

Produktene våre er svært bioaktive og skånsomme, og de passer for alle hudtyper. Helt fra starten av hadde vi bestemt oss for å lage en serie med beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper for enkelt å kunne håndtere sensitiv og allergiutsatt hud.

Vi er sikre på at de næringsrike og allsidige produktene våre kommer til å ha en positiv effekt på huden din – og med det i tankene ønsker vi deg hjertelig velkommen til Moana Skincare.

Lagt til Totalsum