Moana tips for vinterhud

Moana tips for vinterhud

Når nettene blir lange og kulda setter inn så kan dette resultere i mer enn røde roser i kinn. For mange er denne årstiden også forbundet med tørr hud, særlig i ansiktet. Her er Moana’s tips til hvordan du kan behjelpe tørr vinterhud.

Din vanlige fuktighetskrem fungerer fint om våren og om sommeren men den norske vinteren er spesielt utfordrende for den tynne huden i ansiktet og på hendene. Det er ofte en god ide og benytte en fetere krem som vår Renewal Day Cream fremfor fuktighetskremen du normal benytter.

For en økt fuktighetsgivende effekt så anbefaler vi kun lett bruk av sminke og at eventuell sminke fjernes ved å benytte en fet make-up fjerner som ikke ytterligere tørker ut huden i kombinasjon med en toner og et serum før dagkremen påføres. 

Vi har utviklet produkter som er ideelle for tørr og solskadet hud med mangel på glød. Produktene tilfører fuktighet og næring i dybden og gir nytt liv til huden din. 

Denne intense forfriskende kombinasjonen vil levere en kraftfull boost av hydrering til huden, og belønne deg med en frisk hudfarge som gløder fra innsiden.

Se hele 
tørr-hud kolleksjonen her eller les videre for å få våre hudpleietips for tørr hud. Rutinen er enkel: Rens, tilfør næring, boost og hydrer.
 

1. Rens:

Skyll ansiktet med vann eller vask over med et vått håndkle. Påfør to dråper av Moana Makeup Remover og masser det inn i huden ved bruk av sirkulære bevegelser. Fjern rester med et vått håndkle.

2. Tilfør næring:

Spray Toner inn i håndflaten din, klapp forsiktig på ansiktet og halsen din til det er absorbert.

3. Boost:

Påfør et par dråper av Moana Serum på huden din ved å forsiktig påføre produktet med fingertuppene på ansiktet, halsen og spesielt rundt øynene.

4. Hydrer:

Påfør Renewal Day Cream i sirkulære bevegelser til kremen er helt absorbert. Etter jevnlig bruk vil du merke at huden holder seg hydrert mye lenger enn vanlig.

Deretter gjenstår det bare å nyte følelsen av at dine Moana-produkter aktivt jobber for å holde huden din frisk og fin gjennom hele dagen.

Se hele tørr-hud kolleksjonen her

Back to blog