Tørr hud

Tørr hud

October 26, 2018

Vi har utviklet produkter som er ideelle for tørr og solskadet hud med mangel på glød. Produktene tilfører fuktighet og næring i dybden og gir nytt liv til huden din. 

Denne intense forfriskende kombinasjonen vil levere en kraftfull boost av hydrering til huden, og belønne deg med en frisk hudfarge som gløder fra innsiden.

Se hele 
tørr-hud kolleksjonen her eller les videre for å få våre hudpleietips for tørr hud. Rutinen er enkel: Rens, tilfør næring, boost og hydrer.
 

1. Rens:

Skyll ansiktet med vann eller vask over med et vått håndkle. Påfør to dråper av Moana Makeup Remover og masser det inn i huden ved bruk av sirkulære bevegelser. Fjern rester med et vått håndkle.

2. Tilfør næring:

Spray Toner inn i håndflaten din, klapp forsiktig på ansiktet og halsen din til det er absorbert.

3. Boost:

Påfør et par dråper av Moana Serum på huden din ved å forsiktig påføre produktet med fingertuppene på ansiktet, halsen og spesielt rundt øynene.

4. Hydrer:

Påfør Renewal Day Cream i sirkulære bevegelser til kremen er helt absorbert. Etter jevnlig bruk vil du merke at huden holder seg hydrert mye lenger enn vanlig.

Deretter gjenstår det bare å nyte følelsen av at dine Moana-produkter aktivt jobber for å holde huden din frisk og fin gjennom hele dagen.

Se hele tørr-hud kolleksjonen her
Også i Hudtips

Normal hud
Normal hud

November 06, 2018

Les mer

Anti-aging
Anti-aging

October 26, 2018

Les mer

Øyerutine
Øyerutine

October 26, 2018

Les mer

Lagt til Totalsum