Anti-aging

Anti-aging

October 26, 2018

Moana ønsker å bidra til at du kan føle deg fantastisk, hver eneste dag. Anti-age kolleksjonen tilfører næring til huden og aktiverer de naturlige gjenoppbyggende egenskapene til huden din.

 

Vår filosofi handler om å fremheve naturlig skjønnhet ved bruk av naturlige midler. Derfor bruker vi hele 95% nøye utvalgte aktive ingredienser, slik at du kan føle deg fantastisk hver eneste dag. Resultatet er mer glød, glattere hud og et mer ungdommelig uttrykk. 

Slik tar du vare på huden din

1. Rens huden

Vask ansiktet ditt med varmt vann. Ren hud er et viktig utgangspunkt for å få mest mulig ut av hudpleieprodukter. Deretter tar du to doser av Moana Cleansing Milk på fingertuppene og masserer det inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Tørk ansiktet med et fuktet håndkle.

2. Påfør maske

Ta to dråper Moana Oil og to doser Moana Instant Lifting Mask og bland det i håndflaten din. Påfør kremen i ansiktet og på halsen og la det trekke inn i huden i 5-10 minutter. Skyll ansiktet med varmt vann.

3. Tilsett næring

Ta en liten dose med Moana Nourishing Cream og påfør det i ansiktet og på halsen. Etter dette er det bare å slappe av og nyte følelsen av at huden tar til seg næringen. 

 

I studiene som er blitt gjort på Moana er det påvist en effekt som er ulikt noe annet man har sett tidligere. Ved jevn bruk over 14 dager holdt huden seg fuktig i hele 60 timer etter siste påføring, noe som er 8-10 ganger kraftigere enn vanlige kosmetikkprodukter. 

 

 
Also in Hudtips

Normal hud
Normal hud

November 06, 2018

Read More

Øyerutine
Øyerutine

October 26, 2018

Read More

Moana tips for vinterhud
Moana tips for vinterhud

October 26, 2018

Read More

Added Subtotal